Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Suomentapahtumat.com - sivuston käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

1. KÄYTTÖEHDOT

Avaamalla Suomentapahtumat.com Internetsivuston sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Suomentapahtumat.com -sivusto sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet, joita ei erikseen myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman sivujen tekijän suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta.

Suomentapahtumat.com Internetsivustoa saa lukea ja tarkastella tietokoneella tai muulla tarkoitukseen soveltuvalla laitteella sekä tulostaa osia sivustosta käyttäjän henkilökohtaista käyttöä varten.

Suomentapahtumat.com -sivusto toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat", eikä palvelulle anneta mitään takuuta. Sivuston tekijä ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen oikeellisuudesta ja tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sivuston tekijä ei vastaa palvelun soveltuvuudesta ja sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

Sivuston tekijä ei vastaa palvelun mahdollisista toimintakatkoksista.

Sivuston tekijä ei vastaa mistään vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä ettei palvelu toimi.

Suomentapahtumat.com -sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Sivujen tekijä ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta.

2. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen sivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat lisätä evästeitä käyttäjien selaimiin ja lukea niitä tai kerätä tietoja jäljitteiden avulla (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa). Evästeitä käytetään mainosten kohdistamiseen.

Saat lisätietoja tästä käytännöstä ja voit halutessasi kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön klikkaamalla tästä.